PM85 handscanner in gebruik zonder pistoolgrip PM85 handscanner pistoolgrip PM85 handscanner met pistoolgrip vooraanzicht PM85 handscanner en laadkabel

Een mobiele computer van TwaKa

Wij bieden onze klanten slechts de beste hardware-oplossingen. De PM85 handscanner is de meest multifunctionele handscanner op de markt. De robuuste scanner kan ingezet worden voor het scannen van barcodes in elke omgeving. Of u de scanner nu gebruikt in een magazijn of in de buitenlucht tijdens het scannen van de oormerken van vee, met het gebruiksgemak van de Point Mobile-handscanner wordt het scannen in gecontroleerde én extreme omgevingen eenvoudig.

Type: PM85 handscanner
Merk: Point Mobile
Besturingssysteem Android 9.0
Processor Snapdragon Octa-core
Geheugen 4 GB RAM en 64 GB ROM
Afmetingen 157,6 x 78 x 18,86 milimeter
Gewicht: 256 gram
Prijs: Op aanvraag

Offerte aanvragen

  De velden met een * zijn verplicht

  Over Twaka

  Twaka ontwikkelt software- en hardwareoplossingen voor de vee- en foodbranche. Dit doen we sinds 2004.

  De kracht van Twaka is dat we samen met u vanuit praktisch oogpunt naar de processen binnen uw organisatie kijken. We ondersteunen met onze hardware alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen.

  Twaka maakt onderdeel uit van DGS. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling.

  Lees meer
  Over Twaka