VF550 handscanner van Bluebird bovenaanzicht VF550 handscanner van Bluebird in armhouder Oplaadstation van de VF550 handscanner van Bluebird VF550 handscanner van Bluebird in oplaadstation

De mobiele computer van TwaKa

De touch mobile computer scanner van Bluebird is betrouwbaar, bewezen, high-tech en veelzijdig. De nieuwste generatie scanners van Bluebird zijn ontworpen met de focus op gebruiksgemak en stevigheid. Uitvoerige testing op toleranties tegen het vallen en weersomstandigheden heeft ervoor gezorgd dat de VF550 uitermate geschikt is voor buitengebruik. Perfect voor het scannen van oormerken. De VF550 kan zowel 1D als 2D barcodes en QR-codes scannen op een hoek van tot wel 30°. Met de Bluebird VF550 is het ook mogelijk om een had vrij te houden tijdens eht scannen met de armhouder.

Type: VF550
Merk: Bluebird
Processor 1.8 GHz / 2.2 GHz Octa-core
Scanafstand Tot 76 centimeter
Geheugen Vanaf 2GB RAM
Afmetingen: 158,26 x 75,8 x 14,9 milimeter
Gewicht: 251 gram
Prijs: Op aanvraag

Offerte aanvragen

  De velden met een * zijn verplicht

  Over TwaKa

  TwaKa ontwikkelt software- en hardwareoplossingen voor de vee- en foodbranche. Dit doen we sinds 2004.

  De kracht van TwaKa is dat we samen met u vanuit praktisch oogpunt naar de processen binnen uw organisatie kijken. We ondersteunen met onze hardware alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen.

  TwaKa maakt onderdeel uit van DGS. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling.

  Lees meer
  Over Twaka