Aarnink Vleeswaren Kiest voor Twaka’s ERP Software

nov 24, 2023

Bij Twaka verwelkomen we met trots onze nieuwste klant: Aarnink Vleeswaren, een vooraanstaande speler in de voedselindustrie. Met deze samenwerking zet Aarnink Vleeswaren een grote stap richting automatisering en een efficiënte werkwijze.

 

Na een grondige analyse van het productieproces door Edwin en Rene vanuit Twaka konden zij een op maat gemaakte oplossing aanbieden. Hierdoor hoefde Aarnink Vleeswaren geen ingrijpende aanpassingen te doen voor het gebruik van de nieuwe software; in plaats daarvan werd de software specifiek aangepast aan de behoeften van Aarnink zelf.

Bart Aarnink, eigenaar van Aarnink Vleeswaren, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “Twaka begrijpt de behoeften van de moderne voedselproducent en biedt op maat gemaakte oplossingen. Ze denken vanuit de processen van de klant, en bieden geen standaard softwarepakketten aan. Dat heeft ons overtuigd om met Twaka in zee te gaan.

 

Edwin van den Bos, Sales Manager bij Twaka, voegt toe: “We zijn verheugd om Aarnink Vleeswaren te verwelkomen bij Twaka. Deze samenwerking zal de efficiëntie van Aarnink’s processen aanzienlijk verbeteren en hen helpen om nog beter aan de wensen van hun klanten te voldoen.”

 

Aarnink Vleeswaren maakt volledig gebruik van het ERP-pakket van Twaka, waaronder traceerbaarheid, artikelbeheer, EDI, kwaliteitscontrole, receptuurbeheer en meer. Deze functionaliteiten zullen Aarnink Vleeswaren ondersteunen in hun streven naar kwaliteit, transparantie en efficiëntie. De samenwerking benadrukt de inzet van Twaka om de voedselindustrie te ondersteunen bij het behalen van nieuwe successen.

Twaka samenwerking Aarnink Vleeswaren

Meer weten?

Edwin van den Bos

Edwin van den Bos

Stuur ons een bericht
Deel deze post