Food ERP Software

Bij Twaka begrijpen we dat elk voedselproductiebedrijf uniek is. Onze aanpak gaat daarom verder dan standaardoplossingen; we streven naar op maat samengestelde software die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Ons ERP-pakket omvat alle essentiële functionaliteiten die een foodproductiebedrijf nodig heeft, waaronder traceerbaarheid, in- en verkoopbeheer, productieplanning, voorraadbeheer, receptuur, kwaliteitscontrole en rapportages. Wat uw bedrijf ook zoekt, Twaka heeft het.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie:

2

Waarom kiezen voor Twaka software?

Bij Twaka doen we graag waar we goed in zijn. Daarom ligt onze focus op de voedselindustrie, waar ons team jarenlange ervaring in heeft. We begrijpen dat er diverse productieprocessen mogelijk zijn en dat er niet één juiste manier van werken is. Onze flexibele software stelt ons in staat om modules aan te passen aan uw huidige werkwijze, zodat u niet uw hele bedrijfsproces hoeft om te gooien bij de implementatie van onze software. Samen met u brengen we het huidige proces in kaart, zoeken we naar verbeteringen en bekijken we hoe onze software daaraan kan bijdragen.

  • Jarenlange ervaring in de voedselindustrie
  • Aanpasbare modules
  • Functionaliteiten specifiek afgestemd op food
  • Persoonlijk contact
Twaka Modules (2)

Modules

Artikelbeheer

De module Artikelbeheer biedt een gedetailleerd kwantitatief beheer van recepturen, ingrediënten en allergenen. Het systeem bevat een geïntegreerde NEVO-tabel, waarmee voedingswaarden automatisch worden berekend en opgeslagen. Hierdoor kunnen bedrijven nauwkeurig de samenstelling van hun producten nauwkeurig vastleggen en automatisch declaraties genereren. De module registreert zelfs vochtverlies, wat essentieel is voor een nauwkeurige productiecontrole.

Facturatie & Financiën

Facturatie & Financiën biedt financiële overzichten, automatische facturatie en kan indien gewenst worden geïntegreerd met uw bestaande boekhoudpakket. Vereenvoudig uw financiële processen en behoud controle over uw boekhouding met Twaka.

Kwaliteitscontrole

De module Kwaliteitscontrole van Twaka omvat Critical Control Points (CCP) voor extra controle. Door bewerkingen te borgen, worden alle stappen in de juiste volgorde uitgevoerd, wat essentieel is voor een grondige kwaliteitscontrole in uw productieproces.

Twaka Modules (6)
Orderverwerking

De Orderverwerking-module biedt geautomatiseerde in- en verkooporderverwerking. Bovendien is de module uitbreidbaar met Electronic Data Interchange (EDI), waardoor het mogelijk is om gegevens elektronisch uit te wisselen met handelspartners voor een gestroomlijnd orderproces.

Productieplanning

Deze module stelt u in staat om uw productie te plannen op basis van historische data en informatie. Door middel van forecasting optimaliseert u het productieproces, waardoor u nauwkeuriger en efficiënter kunt anticiperen op toekomstige productiebehoeften.

Rapporten

Met op maat gemaakte rapportages wordt relevante informatie voor uw bedrijf overzichtelijk weergegeven. Maak ook gebruik van automatische updates, zoals wekelijkse financiële overzichten, die per e-mail of andere methoden worden verzonden.

Twaka Modules (5)
Traceerbaarheid

De software van Twaka maakt het mogelijk om zowel op order- als batchniveau te volgen en traceren. Dit is essentieel voor het snel en nauwkeurig identificeren van producten, het uitvoeren van recalls, het ondergaan van audits en het vaststellen van de herkomst van een product. Hierdoor waarborgt u niet alleen de voedselveiligheid, maar kunt u ook snel en effectief reageren op incidenten of vragen over de herkomst van uw producten.

Voorraadbeheer

De Voorraadbeheermodule van Twaka biedt helder inzicht in uw huidige voorraadniveaus. Met een mobiele scanner wordt de voorraad tijdens het orderpicken automatisch bijgewerkt, wat resulteert in verhoogde efficiëntie en verminderd risico op fouten.

Twaka Opstelling

Hardware

Alle benodigde hardware, zoals terminals, mobiele scanners, labelprinters en weegsystemen, kunnen door Twaka worden geleverd. Onze software is ook te integreren met bestaande hardware. Benieuwd naar onze hardware? Klik hier.