Informatie

Met de softwarepakketten van TwaKa beschikt u over alles wat u nodig heeft. U kunt diverse (maatwerk) rapportages inzien, producten traceren en u kunt met alle soorten EDI communiceren.

Contact opnemen

We bespreken de mogelijkheden graag met u!

  De velden met een * zijn verplicht

  Twaka Software 13

  Rapportage

  Binnen de TwaKa-omgevingen beschikt u over een aantal standaard rapporten die wij op basis van onze ervaring zorgvuldig hebben samengesteld. Denk hierbij aan rendements- en traceringsoverzichten. Indien wenselijk is het ook mogelijk om op maat gemaakte overzichten te implementeren, die we in overleg met u samenstellen.

  Twaka Software 11

  Tracering

  Binnen het TwaKa-pakket is tracering een zeer belangrijk aspect. We kunnen producten door de hele keten traceren. Dit kan binnen ons pakket, maar we kunnen ook communiceren met externe pakketten, waardoor we ons doel kunnen waarborgen. Wij willen onze klanten het ‘van Boer tot Bord’-principe in alle situaties kunnen aanbieden.

  Omdat traceren onze maatstaf is, kunnen we ook rendementen bepalen. Het niveau van de rendementen wordt bepaald door de traceermethode en/of weegmethode. Gaan het om batches in plaats van individuele registratie, dan wordt het rendement op batchniveau gerapporteerd. Kunnen we individuele producten registreren, dan is het zelfs mogelijk om per product rendementen te bepalen.

  EDI

  EDI

  In onze moderne omgeving kunnen we met alle soorten EDI (Electronic Data Interchange) overweg. We communiceren met verschillende interface methoden. Of het nu gaat om API-koppelingen of XML, we realiseren het voor u.

  Het is mogelijk om koppelingen te maken met EDI-providers en webshops. Ook het aanbieden van uw traceergegevens aan externe systemen is mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ftrace en Farmtrace.

  Daarnaast kunnen we slachtresultaten aanbieden voor de verschillende managementpakketten voor mesterijen. We kunnen namelijk communiceren met deze pakketten middels het EDI slachtprotocol.

  Twaka Software 7

  Alle benodigde informatie

  Met de software TwaKa beschikt u over alle informatie die u nodig heeft. Bekijk op elk gewenst moment de beschikbare rapportages, traceer uw producten en bepaal uw rendementen. We vertellen u graag alles over onze oplossingen.