BA420T Toshiba labelprinter BA420T Toshiba labelprinter bovenaanzicht BA420T Toshiba labelprinter zonder papier

Direct printen en plakken

Naast scanners kunt u ook bij TwaKa terecht voor veelzijdige labelprinters. De oppervlakte waarop de label wordt geplakt en de vochtigheid spelen een grote rol bij het selecteren van geschikte labels. Wordt de label geplakt op een kartonnen of kunststof verpakking of wordt deze direct op het karkas geplakt? Dat is met de Toshiba BA420T geen probleem. Deze labelprinter is compatibel met labels die zowel op verpakking als op karkassen kunnen worden geplakt. Wat deze labelprinter dé printer bij uitstek maakt, is de mogelijkheid om RFID-labels en -tags te maken.

Type: BA420T
Merk: Toshiba
Printsnelheid: 203 milimeter per seconde
Afmetingen: 225 x 339 x 332 milimeter
Gewicht: 12 kilogram
Prijs: Op aanvraag

Offerte aanvragen

  De velden met een * zijn verplicht

  Over Twaka

  Twaka ontwikkelt software- en hardwareoplossingen voor de vee- en foodbranche. Dit doen we sinds 2004.

  De kracht van Twaka is dat we samen met u vanuit praktisch oogpunt naar de processen binnen uw organisatie kijken. We ondersteunen met onze hardware alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen.

  Twaka maakt onderdeel uit van DGS. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling.

  Lees meer
  Over Twaka