Handscanners

Tijdrovend, foutgevoelig en toch verplicht. Hoewel het registreren van elke beweging van vee belangrijk is voor het controleren en traceren omwille van de voedselveiligheid, is het een taak die veel tijd in beslag neemt. TwaKa automatiseert dit proces zodat er meer tijd overblijft voor andere taken. De handscanners van TwaKa ontvangt u met de TwaKa-app reeds geïnstalleerd. Met deze app kunt u gemakkelijk de verplichte meldingen verzorgen die nodig zijn bij het verplaatsen van dieren. Deze app zorgt ervoor dat de ingelezen data automatisch door het TwaKa administratief proces wordt verwerkt. Bovendien verminder je met de hardware en software van TwaKa de foutgevoeligheid van het gehele proces.

Icon Passie

Passie

Twaka helpt zijn klanten met passie en toewijding door een het volledig ontzorgen bij het aansturen van hun logistieke processen. Met behulp van onze softwarepakketten kunnen onze klanten in de vee- en foodbranche hun processen volledig volgen. Wij ondersteunen de gehele keten, “Van Boer Tot Bord”.

Icon Partner

Partner

Bij TwaKa voegen we waarde toe, handelen we proactief en doen we vaak meer dan we beloven. We zijn bereid in u te investeren er hopen dat u dat ook in ons doet.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij TwaKa werken mensen die ook aan uw kant van de tafel hebben gezeten.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Bij TwaKa staan we voor heldere afspraken, hanteren we korte lijnen en zijn we persoonlijk betrokken. Bij ons zit u met een beslisser aan tafel!

Icon Flexible

Flexibel

De diversiteit van producten neemt alsmaar toe. Uw wensen en eisen veranderen en wij veranderen daarin mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij TwaKa zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?