s

Over Twaka

TwaKa Food Software ontwikkelt software voor de vee- en foodbranche. Dit doen we sinds 2004.

De kracht van TwaKa is dat we samen met u vanuit praktisch oogpunt naar de processen binnen uw organisatie kijken. We ondersteunen met onze software alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen. We bedienen dus de gehele keten. De nadruk ligt hierbij op volledige tracking & tracing.

TwaKa Food Software maakt onderdeel uit van DGS. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling.

Twaka mark

Onze missie

Twaka streeft ernaar om de meest innovatieve en betrouwbare softwareoplossingen te bieden voor de gehele voedselketen. Onze software maakt het mogelijk voor onze klanten om met maximale transparantie, efficiëntie en effectiviteit te werken.

Met onze kennis van processen en ons vermogen om te anticiperen op veranderingen in de sector blijven wij onze klanten hierin ondersteunen. Van boer tot bord, volledige transparantie en traceerbaarheid.

Icon Passie

Passie

Met onze passie voor de vee- en foodbranche helpen we klanten graag efficiënter te werken. We houden van ons vak en ontzorgen klanten graag.

Icon Partner

Partner

Bij Twaka handelen we proactief en regelen we alles tot in de puntjes. We zijn bereid in u te investeren en hopen dat u dat ook doet. Door intensief samen te werken zijn we in staat waarde toe te voegen.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij Twaka werken mensen die ook aan uw kant van de tafel gezeten hebben. Zo weten we de juiste prioriteiten te stellen.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Heldere afspraken, persoonlijke betrokkenheid en direct contact. We zijn er voor je als je ons nodig hebt!

Icon Flexible

Flexibel

Uw producten en processen wijzigen continu. Wensen en eisen veranderen. Wij veranderen met u mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij Twaka zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Team

Dsc 9230

Alex van Vreede

Business Unit Manager

Edwin van den Bos

Edwin van den Bos

Salesmanager

Paul TwaKa

Paul Noordam

Helpdeskmedewerker

Dsc 9264

Klaas Kuiken

Software Ontwikkelaar

Dsc 9269

Jurriën Berg

Software Ontwikkelaar

Dsc 1277

Ben Hulshof

Software Ontwikkelaar