Registratie terminals

Voor het vastleggen van de data voor veehouderijen en slachthuizen bieden wij in ons assortiment van hardware oplossingen onze registratie terminals aan. Als expert op het gebied van hard- en software voor de diverse takken binnen het ‘van boer naar bord’-traject  weten wij als geen ander dat complete efficiëntie alleen mogelijk is met feilloze integratie en goede communicatie tussen systemen. Onze registratie terminals kunnen daarom worden gekoppeld worden aan verschillende weegsystemen, labelprinters en handscanners. 

Icon Passie

Passie

Met onze passie voor de vee- en foodbranche helpen we klanten graag efficiënter te werken. We houden van ons vak en ontzorgen klanten graag.

Icon Partner

Partner

Bij Twaka handelen we proactief en regelen we alles tot in de puntjes. We zijn bereid in u te investeren en hopen dat u dat ook doet. Door intensief samen te werken zijn we in staat waarde toe te voegen.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij Twaka werken mensen die ook aan uw kant van de tafel gezeten hebben. Zo weten we de juiste prioriteiten te stellen.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Heldere afspraken, persoonlijke betrokkenheid en direct contact. We zijn er voor je als je ons nodig hebt!

Icon Flexible

Flexibel

Uw producten en processen wijzigen continu. Wensen en eisen veranderen. Wij veranderen met u mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij Twaka zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?