Livestock

TwaKa is uw partner voor alle oplossingen die te maken hebben met de automatisering van veehandel, veetransport en mesterij. We verzorgen het gehele administratieve proces voor u, inclusief facturatie en koppelingen met externe systemen. U krijgt op een eenvoudige manier inzicht uw processen.

Twaka Software

Gebruiksvriendelijke software

Onze software is zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor houdt u meer tijd over om bezig te zijn met de optimalisatie van uw processen, zodat ze nog beter kunnen renderen. Wij nemen het administratieve deel van u over. Dit kan ook met behulp van gebruiksvriendelijke apps op een scanner. Hiermee is niet alleen papier verleden tijd, u bespaart ook veel tijd, omdat alles rechtstreeks wordt opgeslagen. Geen notities meer die kwijt raken of onleesbaar zijn, maar duidelijke software die ook zonder verbinding zijn werk doet.

Continue verbetering

Bij TwaKa blijven we continu werken aan de optimalisatie van onze software. De praktijk verliezen we hierbij nooit uit het oog. We luisteren naar onze klanten, omdat we u zo goed mogelijk willen helpen met uw processen.

Wij zijn trots op onze software en willen graag laten zien wat onze pakketten voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten, dan voorzien we u van alle benodigde informatie.