Livestock

In de veesector is het van cruciaal belang om je administratie op orde te hebben, of het nu gaat om veehandel, veetransport of mesterij. We begrijpen dat dit vaak niet het meest geliefde onderdeel van het werk is en veel tijd kan kosten, vooral als het nog handmatig gebeurt. Daarom biedt Twaka een gebruiksvriendelijke, volledig geautomatiseerde oplossing om je hierbij te ondersteunen.

Twaka Software

Gebruiksvriendelijke software

Onze gebruiksvriendelijke modules zijn geschikt voor vleesvee, melkvee, schapen, geiten, varkens en paarden. Om te voorkomen dat u moet betalen voor software die u niet gebruikt, hebben we verschillende abonnementen samengesteld. Veehandelaren kunnen profiteren van een module gericht op handel en transport, terwijl veehouders waarschijnlijk meer baat hebben bij de verzamelmodule, die onder andere een bedrijfsregister, aan- en afvoerritten en het bijhouden van stallijsten omvat.

Dankzij een handscanner is registratie ontzettend eenvoudig en worden alle gegevens direct opgeslagen. Hierdoor heeft u geen papier meer nodig, zijn schrijffouten verleden tijd en kunt u geen documenten meer kwijtraken. Bovendien werkt de software ook zonder internetverbinding, waardoor matig bereik in het buitengebied geen probleem vormt!

Continue verbetering

Bij Twaka werken we dagelijks aan het verbeteren van onze oplossingen, waarbij we aandachtig luisteren naar de input van onze gebruikers. Als zij bepaalde functies missen, voegen we deze toe wanneer het ook andere gebruikers kan helpen. De updates van onze modules worden automatisch doorgevoerd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dit geldt ook voor updates gerelateerd aan gewijzigde regelgeving vanuit de EU en de NVWA. We houden dit allemaal voor u in de gaten!