Kennis maken met Paul Noordam

aug 18, 2022

Paul Noordam is inmiddels alweer ruim een half jaar in dienst bij TwaKa. Een uitgelegen moment om even kennis kort kennis te maken. Paul vertelt in het kort wie hij is, wat zijn dagelijkse werkzaamheden zijn, hoe hij ooit begonnen is als artikel beheerder en waarom hij de ambitie heeft om software ontwikkelaar te worden.

 

Hoe ben je bij TwaKa terecht gekomen?

Hiervoor werkte ik bij een ander bedrijf als artikel beheerder. Een totaal andere tak van sport. Naast het beheren van artikelen en het beheren van ICT software, kwam ik erachter dat mijn interesse meer lag bij het automatiseren en het programmeren. Dus ben ik mijzelf hier meer op gaan focussen. Toen heb ik besloten om naast mijn werk een deeltijd studie te gaan volgen als software ontwikkelaar. Met een extra diploma op zak ben ik destijds gaan zoeken naar een baan dat beter aansloot op mijn interesses. Uiteindelijk kwam met een beetje toeval Twaka op mijn pad. Na wat gesprekken was ik erg enthousiast en had ik het besluit genomen om voor TwaKa te gaan werken. Ik ben nog steeds blij met mijn besluit, ik zit hier goed op mijn plek.

 

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?

Ik ben de eerste lijn voor de binnenkomende telefoontjes en e-mail berichten. Mijn verantwoordelijkheid hierin is het helpen van mensen bij administratieve problemen binnen de software van TwaKa. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld instellingen die gewijzigd moeten worden in de software. Wanneer de melding meer technisch van aard is zorg ik dat deze bij de juiste collega terecht komt zodat die ernaar kan kijken. Echter is dit niet het enige waar ik dagelijks mee bezig ben. Het grootste gedeelte van mijn dag houd ik mij bezig met het bieden van service voor de verschillende scanners die in omloop zijn. Mochten er zich problemen voordoen, dan kunnen de klanten altijd bij mij terecht en worden de problemen in de meeste gevallen altijd zo snel mogelijk opgelost.

Welke werkzaamheden binnen TwaKa geven jou de meeste energie?

Op dit moment vind ik het erg leuk om te werken met de scanners van TwaKa. Ik vind het interessant om uit te zoeken hoe de scanners werken, wat je er allemaal mee kunt doen, het klaarmaken van scanners voor klanten en het oplossen van problemen als deze zich voordoen bij de klant. Samenvattend eigenlijk het geheel ontzorgen van de klanten omtrent de scanners. Dat is wat ik mooi vind om te doen en waar ik mijn energie uit kan halen.

 

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik ben iemand die niet snel op de voorgrond zou treden. Ik houd van rust en ben over het algemeen erg perfectionistisch. Perfectionisme probeer ik altijd toe te passen op mijn werkzaamheden, als ik bijvoorbeeld complexe vraagstukken moet oplossen voor klanten. Verder ben ik erg leergierig, analytisch en flexibel. Gedrevenheid over mijn dagelijkse werkzaamheden is ook iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Ik neem geen genoegen met half werk en zet mijzelf altijd 100% in voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

“Ik leef van dag tot dag en ik zie wel wat de dag brengt”

 

Wat zou je nog graag een keer willen doen in je leven?

Er zijn nog heel veel dingen die ik op mijn bucketlist heb staan. Ik zou bijvoorbeeld nog een keer parachute willen springen en willen duiken tussen het koraalrif. Dat lijkt me echt super gaaf. Het behalen van motorrijbewijs is ook nog een punt die ik van mijn bucketlist wil afstrepen. Al heeft dit geen prioriteit. Zoveel mogelijk dingen uitproberen en alles uit het leven halen is wat ik belangrijk vind.

Paul TwaKa
Dsc 9108

Wil je ook ons team versterken? Bekijk dan nu onze vacatures!

Alex Van Vrede

Alex van Vreede

Stuur ons een bericht
Deel deze post