TwaKa automatisering gaat verder als Twaka Food Software onder nieuwe eigenaar DGS

jan 19, 2022

Al sinds 2004 ontwikkelen we bij TwaKa Automatisering software voor de vee- en vleesbranche. Vanaf 1 december 2021 doen we dat als onderdeel van DGS Processing Solutions onder de naam TwaKa Food Software. Deze overname brengt met zich mee dat voormalig eigenaar Reinder Kerkhof de organisatie gaat verlaten en plaats maakt voor een nieuw gezicht. De dagelijkse leiding van TwaKa is nu in handen van business unit manager Alex van Vreede.

Een nieuw gezicht aan het roer

Alex is geen onbekende in de vleesindustrie. Deze ervaren softwarekenner gaf 20 jaar leiding aan een ICT-afdeling in deze branche. Daarnaast beschikt hij over veel ervaring op het gebied van logistiek. Deze ervaring gaat Alex samen met het TwaKa-team volop inzetten om de aanwezige kennis binnen de organisatie verder uit te bouwen en een mooie groei te realiseren.

Een frisse start met een nog completer aanbod

Nu DGS TwaKa Food Software aan het portfolio heeft toegevoegd, is het aanbod nog completer. DGS ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling. De software van TwaKa is hierop een mooie aanvulling. Samen zijn we een totaalleverancier, waardoor we onze service naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Te beginnen bij deze gloednieuwe website, waarop alle informatie over ons en onze diensten te vinden is.

Op naar de toekomst

Wij zijn klaar voor een mooie toekomst, waarin we zoveel mogelijk klanten willen ontzorgen met onze software. Onze dank gaat daarbij uit naar Reinder, die met zijn ervaring en zijn enthousiaste team een waardevolle basis heeft neergezet waarop we voort zullen borduren om onze klanten op meerdere fronten verder te supporten.

Meer weten?

Alex27012922 Kopiëren

Alex van Vreede

Stuur ons een bericht
Deel deze post