Wat betekent EDI binnen de voedselindustrie?

nov 16, 2023

Binnen de ERP oplossingen van Twaka wordt er gewerkt met integratie van Electronic Data Interchange (EDI). Maar wat is EDI nu precies?

 

Wat is EDI?

EDI is als een digitale vertaler tussen producenten en groothandelaren, vergelijkbaar met een hele slimme mailbox. Het zorgt voor digitale uitwisseling van inkoop- en verkooporders, facturen, adresgegevens, productinformatie, en meer, waardoor het gehele verkoopproces wordt geautomatiseerd en geoptimaliseerd. EDI zorgt namelijk voor het snel en foutloos uitwisselen van informatie tussen bedrijven.

 

“Met Twaka’s EDI-oplossingen transformeren we de traditionele communicatie in de voedselketen. Niet alleen orders en facturen worden digitaal uitgewisseld, maar ook cruciale informatie zoals adresgegevens wordt nauwkeurig beheerd. Dit resulteert in een efficiënte, foutloze werkwijze”, zegt Edwin van den Bos, Salesmanager bij Twaka.

 

Geoptimaliseerd productieproces

Door naadloze integratie met bestaande systemen verbetert EDI de operationele efficiëntie aanzienlijk en versnelt het de doorlooptijd van orders. Twaka’s voortdurende inzet voor innovatie in de voedingsindustrie komt tot uiting in deze functie. Ontdek de kracht van EDI met Twaka en optimaliseer je productieprocessen vandaag nog.

 

Meer weten over de voordelen van EDI? Neem contact op met Alex van Vreede, hij vertelt je graag alles over de mogelijkheden!

avanvreede@twaka.nl

Edi Twaka (1)

Meer weten?

Alex Van Vrede

Alex van Vreede

Stuur ons een bericht
Deel deze post