Administratie Veehandel binnen enkele seconden geregeld

jun 6, 2023

Als veehandelaar is het belangrijk om de administratie op orde te hebben. Toch is dit vaak niet de meest geliefde taak en kan het behoorlijk wat tijd in beslag nemen, zeker wanneer dit nog handmatig wordt uitgevoerd. Daarnaast is het Nederlandse I&R systeem één van de meest strikte systemen in de industrie en zorgt de aangescherpte Europese regelgeving ervoor dat je soms het overzicht kwijt raakt. Twaka Software ondersteunt veehandelaren dan ook door een eenvoudig en volledig geautomatiseerde oplossing aan te bieden.

 

Sneller én betrouwbaarder werken

Als u een dier wilt registreren hoeft u slechts het oornummer te scannen en enkele seconden later heeft u alle benodigde gegevens verstuurd naar het I&R. Voor dieren van een bepaalde bloedlijn kunt u natuurlijk ook aangeven wat de moeder van het dier is. Deze manier van registreren kost weinig tijd en problemen als schrijffouten, onleesbaarheid of beschadiging van papierwerk komen niet meer voor.

 

Om een idee te krijgen hoe eenvoudig het werken met Twaka is hebben we een RVO-tool op onze website. U hoeft slechts de oortag in te vullen en vervolgens krijgt u direct de dierstatus zoals deze in I&R staat, de voedselketeninformatie, huidige en voorgaande verblijfplaatsen en exportwaardigheden. Zo is alle beschikbare informatie beschikbaar met één klik op de knop! Probeer het zelf en ervaar hoe gebruiksvriendelijk onze software nou echt is.

RVO Gegevens opvragen | TwaKa | Van boer tot bord

Meer weten?

Edwin van den Bos

Stuur ons een bericht
Deel deze post